GAME OF THRONES // 3. SEZON // YENİ OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ

Ülkemizde de ilgiyle izlenen HBO’nun rekorlu dizisi Game of Thrones’dan yayın tarihi ve kadro haberleri geldi. Comic-Con Paneli’nde dizinin yeni kadro oyuncularının tanıtıldığı bir videoda yayınlandı. 3. sezonun prömiyer tarihi 31 Mart 2013, yeni oyuncuları ve karakterlerinin listesi şu şekilde:

Diana Rigg / Leydi Olenna Tyrell: Evlenmeden önce Redwyne soyadını taşıyordu. Lakabı ‘The Queen of Thorns’ olan Leydi, Margaery ve Loras Tyrell‘in büyükannesi olur ve kendisi ailenin güçlü bir lideridir.

Mackenzie Crook / Orell: Vahşilerden biri, oda Ygritte gibi duvarın ötesindeki Mance Ryder‘ın destekçilerinden.

Clive Russell  / Bryndon ‘The Blackfish’ Tully: Kısaca The Blackfish olarak bilinen Bryndon ünlü bir şovalye, becerikli bir savaşçı ve Catelyn Stark’ın amcasıdır.

Nathalie Emannuel / Missandei:  Daenerys Targaryen‘in hizmetkarı.

Kerry Ingram / Shireen Baratheon: Stannis Baratheon‘un kızı ve tek çocuğu olan Shireen’in yalnız bir hayatı var. Bu hayatı efsaneleri ve hikayeleri okuyarak renklendirmeye çalışıyor.

Paul Kaye / Thoros of Myr: Lord Of Light’a hizmet eden Kızıl Rahip.

Thomas Brodie – Sangster / Jojen Reed: Karışık ve gizemli bir adam olan Jojen Reed, Bran Stark’ın önemli müttefiklerinden biri olacak.

Ellie Kendirck / Meera Reed: Jojen Reed’in ablası, Bran Stark’a sadık olan kardeşler ona kuzeye olan yolculuğunda yardım edecekler.

Richard Dormer / Beric Dondarrion: Brotherhood Without Banners adıyla bilinen kardeşliğin lideri.

Kristofer Hivju / Tormund Giantsbane: Vahşi, korkunç ve güçlü bir adam olan Tormund Giantsbane,  duvarın ötesindeki Mance Ryder‘ın kıdemli askerlerinden biri.

Philip McGinley / Anguy: Yetekli bir okçu olan Anguy, Brotherhood Without Banners’ın kilit üyelerinde biri.

Tara Fitzgerald / Selyse Baratheon: Stannis Baratheon‘un eşi, hayatını gözlerden uzak bir şekilde kasvetli bir kulede geçiriyor.

Tobias Menzies / Edmure Tully: Brynden Tully’nin burnu havada kardeşi, babasının ölümünden sonra Riverrun’ın Lordu oldu.

Anton Lesser / Qyburn: The Brave Companions adlı grubun üyesi, Lannister ailesine oldukça yakın biri. 

Yorum bırakın

Filed under DİZİ HABER

Yorum bırakın